you hear a strange crackling sound from the portals downstairs wow

Elk Artifact wapen heeft een geheim uiterlijk (Hidden Appearance). Indien men een Hidden Appearance heeft gevonden zal dit leiden tot het unlocken van de Hidden Potential achievement. Om in aanmerking te komen voor de Hidden Artifact drop eisen moet men 110 zijn en de basiswapens van de respectievelijke specs in bezit hebben. Bij de meeste drops hoeft men niet in de desbetreffende spec te staan, enkele uitzonderingen daargelaten.

Đang xem: You hear a strange crackling sound from the portals downstairs wow

Als de Hidden Appearance is gevonden en geunlocked kan je drie andere kleuren vrij spelen door middel van het volgende:

Doe 30 dungeons na het unlocken van een Hidden Artifact Appearance Doe 200 world quests na het unlocken van een Hidden Artifact Appearance Versla 1000 players na het unlocken van een Hidden Artifact Appearance als uiterlijk van je wapen (dungeon en raid bosses tellen mee voor deze score) Daarnaast beschikt elk artifact over een geheim effect. Voorbeelden hiervan zijn verhoogde experience of bewegingssnelheid. Dit effect staat los van de Hidden Appearance.

In deze guide zullen we per class en spec uitleggen hoe en waar je de Hidden Appearances kan vinden:

Death Knight Blood Death Knight Frost Death Knight Unholy Death Knight Demon Hunter Havoc Demon Hunter Vengeance Demon Hunter Druid Balance Druid Feral Druid Guardian Druid Restoration Druid Hunter Beast Mastery Hunter Marksmanship Hunter Survival Hunter Mage Arcane Mage Fire Mage Frost Mage Monk Brewmaster Monk Mistweaver Monk Windwalker Monk Paladin Holy Paladin Protection Paladin Retribution Paladin Priest Discipline Priest Holy Priest Shadow Priest Rogue Assassination Rogue Outlaw Rogue Subtlety Rogue Shaman Elemental Shaman Enhancement Shaman Restoration Shaman Warlock Affliction Warlock Demonology Warlock Destruction Warlock Warrior Arms Warrior Fury Warrior Protection Warrior

Bron: http://www.wowhead.com/artifact-weapons-hidden-appearances-guide

Death Knight

Blood Death Knight: Touch of the Undeath

Effect: The Maw Must Feed. Dit is een instant ability die ervoor zorgt dat je wapen zich tegoed doet aan de zielen van non-elite humanoids en demonen die je verslagen hebt. Dit resulteert in een 1% damage increase welke tot 10% kan stacken.

Hidden Appearance: wordt geunlocked door Twisting Anima of Souls . Dit item komt uit de laatste kist van de Withered Army Training world quest:

Om deze world quest te unlocken moet je de Suramar Questline hebben gedaan tot de quest “Building an Army” en minimaal 400 Ancient Mana hebben. Dit scenario draait om minimaal 425 score te behalen door adds te killen. Hoe hoger je score is hoe meer Arcane Tablet of Falanaar men zal krijgen. Dit zijn reputatie tokens voor de Nightfallen factie. 425 reputatie is het maximaal haalbare. Ook kunnen er toys, artifactpower, Whithered Army training upgrades en gear in de kist zitten. LET OP: de Hidden appearance dropt niet uit de kisten die je gedurende het scenario kan oppakken.

*

Frost Death knight: Dark Runeblade

Effect: Soulblade. Dit is een passive effect die werkt op een proc kans. Elke aanval kan ervoor zorgen dat je de geest van de vorige Lich King oproept die vervolgens 15 damage doet en de speler een energizing effect geeft. Tevens kan je door middel van Memory of Arthas een rare spawnen die een speciale dialoog zal houden als je erop klikt. Deze rare zal het wapen artifact power geven.

Hidden Appearance: wordt geunlocked door Runes of the Darkening .
Dropt van de worldboss The Soultakers maar is geen 100% dropkans
Sinds 7.1.5 zijn er berichten dat het item ook dropt van bosses in Icecrown Citadel 25HC en van de Four Horsemen in de Naxxramas raid.

*

Unholy Death Knight: Bone Reaper

Effect: Apocaluptic Deathblade. Een passive effect waarbij Apocalypse af en toe een dodelijke klap uitdeelt. Het lijkt erop dat dit effect triggert als targets low health hebben

Hidden Appearance: wordt geunlocked door The Bonereaper's Hook.

De extra wapen ability van Apocalypse (Apocalypse), summoned extra Army of the Dead ghouls. Er is een kans dat 1 van deze ghouls een speciale NPC is welke het item Professor Putricide's Lost Journal achterlaat. Volg de aanwijzingen naar een speciale verbogen deur in Icecrown Citadel welke naar een sterke versie van Stichwork leidt. Deze dropt The Bonereaper's Hook . De geheime deur zit in de area van de ICC boss Professor Putricide. Er zijn geruchten dat de add ook kan spawnen van de normale Army of the Dead ability, echter zijn deze geruchten nog niet bevestigd. De NPC die spawnt zal in de vorm van een grote Orc zijn en zal ook een speciale tekst zeggen wanneer hij spawnt. Het kan soms onoverzichtelijk zijn wanneer de add gespawned wordt, met name tijdens raids. Om te zien of de add spawnt kan men de volgende macro toepassen voor Apocalypse:

#showtooltip
/cast Apocalypse
/script Print(isQuestFlaggedCompleted(44188))

Deze macro zal in chat False of True neerzetten. False betekent dat de NPC nog niet getriggered is en True betekent dat de NPC aanwezig zou moeten zijn of al een keer gespawned is. Mocht je de NPC gemist hebben dan kun je alsnog gewoon naar ICC gaan en de verborgen deur openen.

*

Demon Hunter

Havoc Demon Hunter: Deathwalker

Effect: Er is nog niet bekend of deze appearance een hidden effect heeft.

Hidden Appearance: wordt geunlocked door Guise of the Deathwalker en is een drop van Downfall:

Om Downfall te kunnen zien moet men eerst het item Candrael's Charm zien te bemachtigen. Dit is een item met een zeer lage dropkans van mobs in Suramar. Wij raden aan de plek te gebruiken waar ook de worldquest om 20x lycopants te verslaan. Deze mobs respawnen vrij snel. Neem het item mee naar Candrael Twinshadow welke op een heuvel staat aan de westkant van Felsoul Hold Zij gooit de speler de lucht in richting Downfall. Het is tegenwoordig ook mogelijk met een flying mount naar Downfall te vliegen om aggro te krijgen. Als Downfall is verslagen dropt deze de Guise of the Deathwalker

*

Vengeance Demon Hunter: Iron Warden

Effect: Er is nog niet bekend of deze appearance een hidden effect heeft.

Hidden Appearance: wordt geunlocked door Bulwark of the Iron Warden

Selecteer de order hall trait Twisting Nether wat voor de Twisting Nether Portal zorgt Elke dag kan men hier een boss verslaan (LET OP: deze is moeilijk te solo'en maar het is mogelijk) Deze bosses kunnen de Bulwark of the Iron Warden droppen.

*

Druid

Balance Druid: Sunkeeper's Reach

Effect: Feral Spirit. Met deze ability kan de speler in Val'sharah een Feral Worgen (NPC) vinden en deze dispellen. Na de dispell zal deze NPC het wapen Artifact Power geven.

Hidden Appearance: wordt geunlocked door The Sunbloom . Dit item verkrijgt men door de items Seed of Solar Fire en Pure Drop of Shaladrassil's Sap te combineren:

Seed of Solar Fire wordt verkocht door Sylvia Hartshorn in Val'sharah en vereist exalted reputatie met de Dreamweavers factie. Pure Drop of Shaladrassil's Sap is een drop van Archdruid Glaidalis, de eerste boss in de dungeon instance Darkheart Thicket. Exalted reputatie met de Dreamweavers factie is vereist. Pure Drop of Shaladrassil's Sap  dropt op elke moeilijkheidsgraad. Het is mogelijk om de normal dungeon variant via de dungeon finder te farmen.

*

Feral Druid: Moonspirit

Effect: Hunter's Rush. Een instant ability waarbij het wapen zich tegoed doet aan het bloed van de beesten die het verslagen heeft. Dit resulteert in een 3% movement speed increase.

Hidden Appearance: wordt geunlocked door Feather of the Moonspirit:

Elke dag is er een kans dat de speler in aanmerking komt voor event waarbij je een kat hoor janken in de dreamway. De trigger van deze kat zit tussen het spawn punt van de speler in de dreamway en de toegangsbrug richting de classhall “You hear a strange feral screech coming from the Hinterlands Portal” neem het portaal richting de Hinterlands en zoek voor een steen met een katten voetprint erop en klik erop. Deze steen zal altijd in de nabije omgeving van het portaal bevinden. “You hear a strange feral screech coming from the Duskwood Portal” neem het portaal richting Duskwood en zoek voor een steen met een katten voetpring erop en klik erop. Deze steen zal altijd in de nabije omgeving van het portaal bevinden. “You hear a strange feral screech coming from the Feralas Portal” neem het portaal richting Feralas en zoek voor een steen met een katten voetpring erop en klik erop. Deze steen zal altijd in de nabije omgeving van het portaal bevinden. Indien de speler alle drie de screeches en stenen heeft gebruik zal in de dreamway een NPC spawnen genaamd Ela'lothen “The Moonspirit”. Ga in Feral form naast deze NPC zitten met het commando /sit en het item Feather of the Moonspirit zal in je inventory komen.

*

Guardian Druid: Guardian of the Glade

Effect: Er is nog niet bekend of deze appearance een hidden effect heeft.

Hidden Appearance: wordt geunlocked door Mark of the Glade:

Mark of the Glade dropt van Ursoc in de raid instance The Emerald Nightmare. Spelers kunnen de raid per week op zowel LFR, Normal, Heroic en Mythic doorlopen met op elke difficulty een kans op de drop.

*

Restoration Druid: Warden's Crown

Effect: Er is nog niet bekend of deze appearance een hidden effect heeft.

Hidden Appearance: wordt geunlocked door Acorn of the Endless :

De order hall upgrade Evergreen moet gekozen zijn. Op de 2 patches kan de speler elke keer een plant planten welke een kans heeft te veranderen in: Broot (battle pet) Items bruikbaar op de Broken Isles Acorn of the Endless

*

Hunter

Beast Mastery Hunter: Titan's Reach

Effect: Er is nog niet bekend of deze appearance een hidden effect heeft.

Hidden Appearance: wordt unlocked door Designs of the Grand Architect :

Designs of the Grand Architect wordt verkocht door Hobart Grapplehammer in Dalaran voor 8000 gold. Deze appearance is opmerkelijk omdat het je geweer in een boog veranderd.

*

Marksmanship Hunter: Ravenguard

Effect: Windrunning. Een instant ability die ervoor zorgt dat de speler en iedereen in 8 yards geleidelijk meer movement speed krijgt. Dit is een stackende buff.

Hidden Appearance: wordt geunlocked door Syriel Crescentfall's Notes: Ravenguard :

Syriel Crescentfall's Notes: Ravenguard wordt verkocht door Veridis Fallon in Azsuna voor 1700 gold. Exalted reputatie met de Court of Farondis factie is vereist.

*

Survival Hunter: Bear's Fortitude

Effect: Call to the Eagles is een ability die ervoor zorgt dat als de speler onder 40% health komt er een grote Eagle wordt gespawned. Deze Eagle zal de speler bijstaan gedurende gedurende 10 seconden. Dit effect kan slechts 1 keer per 3 minuten plaatsvinden. Als een speler doodgaat met deze appearance zal zijn geest een Eagle zijn en kunnen vliegen.

Hidden Appearance: wordt geunlocked door Last Breath of the Forest:

Last Breath of the Forest dropt van Ursoc in de raid instance The Emerald Nightmare. Spelers kunnen de raid per week op zowel LFR, Normal, Heroic als Mythic doorlopen elk met een kans op de drop

*

Mage

Arcane Mage: Woolmancer's Charge

Effect: Overcharge. Het wapen zal magische energie opslorpen en de Arcane damage van de speler verhogen met 2% op de Broken Isles. Tevens spreekt dit wapen tegen zijn drager.

Hidden Appearance: wordt geunlocked door The Woolomancer's Charge :

Polymorph 5 specifieke mobs in 5 verschillende gebieden van de Broken Isles: Azsuna – Cliffwing Hippogryph Highmountain – Highpeak Goat Stormheim – Plains Runehorn Calf Suramar – Heartwood Doe Val'sharah – Wild Dreamrunner De speler heeft nu een dagelijke kans om het Volatile Sheep event te triggeren in de class hall. Als het event er is zal de speler een tekstbalk van Cote zien met de tekst: “Success!“ Er zal een schaap spawnen waarop de speler dient te klikken totdat deze ontploft. Ga vervolgens naar Stormheim en vind het Extremely Volatile Stormheim Sheep rond het Runewood gebied. Aangeraden wordt om hier een macro voor te gebruiken:

/target Extremely Volatile Stormheim Sheep

Let op: het schaap heeft ook een kans om niet in het Runewood zelf te zitten maar op andere plekken in Stormheim tussen Valdisdall, Haustvald en Halls of Valor Klik op dit schaap totdat deze ontploft Ga nu naar Elwynn Forest en vindt de Tower of Azora. Hier zal Cote (NPC) staan en als de speler dit event afrond zal The Woolomancer's Charge droppen.

*

Fire Mage: The Star's Design

Effect: De speler kan met dit wapen praten met de Elf blacksmiths in Dalaran. Dit zorgt voor een uniek dialoog welke uiteindelijk Artifact power oplevert. Tevens zorgt dit wapen ervoor dat lijken van verslagen vijanden smeulend en verkoold achterblijven.

Hidden Appearance: wordt geunlocked door The Stars' Design :

The Stars' Design is een random drop van mobs in Suramar Wij raden aan om de plek te gebruiken waar de worldquest 20x lycopants verslaan plaatsvind. Deze mobs respawnen vrij snel en de dropkans is vrij hoog.

*

*

Frost Mage: Frostfire Remembrance

Effect: Dragers van dit wapen zullen in Dalaran NPC's tegenkomen die de quest Memories of Ebonchill geven. Dit zorgt voor een 5% reputatie en experience gain op de Broken Isles.

Hidden Appearance: wordt geunlocked door Everburning Crystal:

De Order Hall upgrade Teleportation Nexus moet gekozen zijn als upgrade Indien de speler de volgende tekst te zien krijgt in de chat: “You hear a strange crackling sound from the Portals downstairs” moet deze een willekeurig portal gebruiken. De speler zal nu naar Frostfire Ridge (Warlords of Dreanor) worden geteleporteerd. Een vuur add zal de speler naar de Everburning Crystal begeleiden welke geloot kan worden en het item Everburning Crystal oplevert.

*

Monk

Brewmaster Monk: Ancient Brewkeeper

Effect: Er is nog niet bekend of deze appearance een hidden effect heeft.

Hidden Appearance: wordt geunlocked door Legend of the Monkey King :

De Order Hall upgrade Brewhouse moet gekozen zijn. Er is nu een dagelijkse kans dat de Bubbling Keg de Legend of the Monkey King dropt.

*

Mistweaver Monk: Breath of the Undying Serpent

Effect: Er is nog niet bekend of deze appearance een hidden effect heeft.

Read more: Question About The Bear And The Lady Fair Wow, Brawler&#039S Guild The Bear And The Lady Fair

Hidden Appearance: wordt geunlocked door Breath of the Undying Serpent :

Breath of the Undying Serpent dropt van The Dragons of Nightmare in de raid instance The Emerald Nightmare. Spelers kunnen de raid per week op zowel LFR, Normal, Heroic en Mythic doorlopen elk met een kans op de drop

*

Windwalker Monk: Stormfist

Effect: Lightning Burst. Indien een speler van een bepaalde hoogte sprint zullen alle adds en andere vijanden bij de landing achteruit gegooid worden.

Hidden Appearance: wordt geunlocked door The Stormfist . Dit item komt uit de laatste kist van de Withered Army Training world quest:

Om deze world quest te unlocken moet je de Suramar Questline hebben gedaan tot de quest “Building an Army” en minimaal 400 Ancient Mana hebben. Dit scenario draait om minimaal 425 score te behalen door adds te killen. Hoe hoger je score is hoe meer Arcane Tablet of Falanaar men zal krijgen. Dit zijn reputatie tokens voor de Nightfallen factie. 425 reputatie is het maximaal haalbare. Ook kunnen er toys, artifactpower, Whithered Army training upgrades en gear in de kist zitten. LET OP: de Hidden appearance dropt niet uit de kisten die je gedurende het scenario kan oppakken.

*

Paladin

Holy Paladin: The Watcher's Armament

Effect: Might of the Silver Hand. Deze instant ability zorgt ervoor dat de damage op undead met 100% wordt verhoogd. Tevens zullen NPC's in Dalaran soms commentaar leveren op het wapen.

Hidden Appearance: wordt geunlocked door Lost Edicts of the Watcher :

Lost Edicts of the Watcher is een random drop van demonen in Azsuna en Argus. Het uiterlijk lijkt op Reinhardt's Hammer uit Overwatch

*

Protection paladin: Vindicator's Bulwark

Effect: The Light Reveals. Deze ability onthult verborgen demonen. Dit is zeer goed bruikbaar in de dungeon instance Court of Stars

Hidden Appearance: wordt geunlocked door Spark of the Fallen Exarch . Dit item komt uit de laatste kist van de Withered Army Training world quest:

Om deze world quest te unlocken moet je de Suramar Questline hebben gedaan tot de quest “Building an Army” en minimaal 400 Ancient Mana hebben. Dit scenario draait om minimaal 425 score te behalen door adds te killen. Hoe hoger je score is hoe meer Arcane Tablet of Falanaar men zal krijgen. Dit zijn reputatie tokens voor de Nightfallen factie. 425 reputatie is het maximaal haalbare. Ook kunnen er toys, artifactpower, Whithered Army training upgrades en gear in de kist zitten. LET OP: de Hidden appearance dropt niet uit de kisten die je gedurende het scenario kan oppakken.

*

*

Retribution Paladin: Corrupted Ashbringer

Effect: Ashbringer. De Ashbringer heeft een kans om een non-elite demon of undead vijand direct te vernietigen.

Hidden Appearance: wordt unlocked door Hearth of Corruption :

Verkrijg 2 Nat Pagle boeken: Nat Pagle's Guide to Extreme Anglin wordt geloot van spelers in de PvP instance Alterac Valley A Thoroughly Read Copy of “Nat Pagle's Guide to Extreme Anglin” wordt geloot van A Dusty Tome in de dungeon instance Dire Maul. Houd er wel rekening mee dat dit geen gegarandeerde drop is. Het boek is niet bind on pickup dus het kan eventueel ook van het Auction House gekocht worden. Kill Nefarian in de raid instance Blackwing Lair en loot Head of Nefarian. LET OP: dit item heb je nodig dus doe niet de quest die dit item je aanbiedt. Praat met Sister Elda in de Order Hall. Dit moet in RETRIBUTION spec gebeuren. Ze zal nu het item A Complete Copy of “Nat Pagle's Guide to Extreme Anglin” geven. Praat met Prince Tortheldrin in de dungeon instance Dire Maul. Men hoeft geen bosses of adds te killen. Praat met Alexia Ironknife (Alliance) in Chillwind Camp in de Western Plaguelands. Praat met Bardu Sharpeye (horde) in The Bulwark in de Tirisfal Glades Lees de Grand Inquisitor Isillien's Journal in Hearthglen in de Western Plaguelands. Coordinaten: <42.36, 18.73> Kill Large Vile Slime aan de Thondroril River in de Western Plaguelands: deze mob heeft een spawn timer die kan oplopen tot 30 uur en is afhankelijk van phasing, server sharing etc. Deze mob dropt Timolain's Phylactery Tip: indien het lang duurt voordat de mob spawnt schijnt het te helpen om je status op AFK te zetten. Dit heeft te maken met de phasing. Gebruik Timolain's Phylactery en praat met Timolain the Accursed Vis een Shard of the Darkness uit Thondroril River. Dit is een RNG kans dus het kan kort duren maar ook lang. Er kan overal gevist worden zolang de area maar Thondroril River is. Praat met Lord Maxwell Tyrosus in de Order hall en completeer de quest “Walking in Shadows”

*

Priest

Discipline Priest: Tomekeeper's Spire

Effect: Overloaded with light. Light's Wrath (wapen) over verhit. De volgende Light's Wrath (ability) zal extra damage doen.

Hidden Appearance: wordt geunlocked door Writings of the End :

LET OP: deze chain moet solo gedaan worden. De boeken hebben geen gesharde loot optie. Verzamel de volgende 12 boeken die samen The Annals of Light and Shadow vormen: Boek 1: In de Priest Order Hall praat met Archivist Inkforge en kies steeds de middelste optie Boek 2: In de Priest Order Hall achter Meridelle Lightspark in de kast op de onderste plank Boek 3: In de Priest Order Hall achter Juvess the Duskwhisperer op de tafel Boek 4: In de Violet Citadel achter Archivist Elysiana in de boekenkast aan de rechterzijde. Boek 5: Drop van Inquisitor Ernstenbok (rare) in Stormheim. Deze bevindt zich in een grot waarvan de ingang zich bevindt op de coordinaten <62.4,75.0> Boek 6: Drop van Artificer Lothaire (rare) in Suramar. Deze bevindt zich in de Moon Guard Stronghold op de coordinaten <33.7, 15.0> Boek 7: Drop van Chief Bitterbringe (rare) in Azsuna. Coordinaten voor deze mob <65.1, 56.5> LET OP: deze mob bevindt zich onderwater in het schip. Boek 8: In de dungeon instance Black Rook hold, in de kamer na de eerste boss Amalgam of Souls. Aan de linkerzijde ligt het boek op een tafel. Boek 9: In Dragonblight (Northrend) in New Hearthglen. In de kerk met coordinaten <72.2, 73.5> ga links af en ga de 2e kamer in. Het boek zal op de boekenkast liggen. Boek 10: In de dungeon instance Scholomance in de kamer van de eerste boss Instructor Chillheart. Aan de rechterzijde van de kamer zal het boek liggen boven op de 6e boekenkast van rechts. Boek 11: In de dungeon instance Scarlet Halls, versla de laatste boss Flameweaver Koegler. Het boek ligt aan de linkerkant op de tafel met de 3 armige kandelaar. Boek 12: In de raid instance Karazhan. Versla The Curator en ga naar beneden. Aan de rechterzijde is een inham met diverse boekenkasten. Hier vind men het laatste boek. Combineer de 12 delen tot The Annals of Light and Shadow Ga terug naar Archivist Inkforge en ontvang de Writings of the End LET OP: op Boek 1 na hoeft er niet gehouden te worden aan de volgorde. Het is echter wel van belang dat de boeken in 1 week worden opgepakt. Indien de raid instance reset kunnen ook de opgepikte boeken resetten.

*

Holy Priest: Crest of the Lightborn

Effect: Er is nog niet bekend of deze appearance een hidden effect heeft.

Hidden Appearance: wordt geunlocked door Staff of the Lightborn :

Exalted reputatie met de Valarjar factie is vereist. combineer Crest of the Lightborn en Rod of the Ascended Crest of the Lightborn is een drop van Hyrja in de dungeon instance Halls of Valor Rod of the Ascended wordt verkocht door Valdemar Stormseeker in Stormheim

*

Shadow Priest: Claw of N'Zoth

Effect: Dit wapen praat soms met de drager.

Hidden Appearance: wordt geunlocked door Claw of N'Zoth :

Claw of N'zoth is een drop van Il'Gynoth in de raid instance The Emerald nightmare. Spelers kunnen de raid per week op zowel LFR, Normal, Heroic en Mythic doorlopen met elk een kans op de drop.

*

*

Rogue

Assassination Rogue: The Bonebreaker

Effect: er wordt beweerd dat het wapen een extra dialoog triggered bij repair vendors in Valdisdall in Stormheim. Hierdoor krijgt het wapen 50AP.

Hidden Appearance: wordt geunlocked door The Cypher of Broken Bones . Dit item dropt van Underbelly rares.

*

Outlaw Rogue: Thunderfury, Hallowed Blade of the Windlord

Effect: Taste of Blood. Dit effect zorgt ervoor dat het wapen zich tegoed doet aan het bloed van Humanoid vijanden. Dit resulteerd in een 2% movement speed increase.

Hidden Appearance: wordt geunlocked door Emanation of the Winds :

Om deze appearance te unlocken zijn de 2 bindings van Thunderfury en 10 Infernal Brimstone nodig. De linker binding is een random drop van Dargrul the Underking in de dungeon instance Neltharions Lair De rechter binding is een random drop van Ash'golm in de dungeon instance Vaults of the Wardens. Indien men beide bindings heeft dient men te praten met Vethir in Lorna's Watch (Alliance) of Cullen's Post (Horde) in Stormheim en kies de optie om naar de top van Thorim's Peak te gaan. De speler dient hier in OUTLAW spec te praten met Thrymjaris. Kies voor de 2e optie en start het dialoog over de Windlord. Lever beide bindings en de Infernal Bringstone in bij de Windlord en de reward is Emanation of the Winds. De dungeon drops kunnen op normal continu gefarmd worden door de dungeon na elke run steeds te resetten of middels de dungeon finder

*

Subtlety Rogue: Venombite

Effect: Er is nog niet bekend of deze appearance een hidden effect heeft.

Hidden Appearance: wordt geunlocked door Tome of the Otherworldly Venoms :

De Order Hall upgrade The Vault is vereist Indien de speler een Vault Ticket of Marin Noggenfogger's Lucky Coin in bezit heeft kan er in de Uncrowned Vault een Satchel of Keys hangen. Deze Satchel of Keys bevat de Key to the Palce of Lei Shen Spreek met Taoshi in de Order hall om het scenario Troves of the Thunder King te starten. Dit scenario is hetzelfde scenario als in Mists of Pandaria. Doel is om zoveel mogelijk Burial Trove Keys te bemachtigen: Golden Treasure Chest heeft een 20% drop kans Mogu Treasure Chest heeft een 12% drop kans Skumblade Pillager in de 2e kamer heeft een 100% drop kans God-Hulk Gulkan in de laatste kamer heeft een 100% drop kans Tenwu of the Red Smoke geeft een key als je binnen de tijd deze NPC bereikt Gebruik de Burial Trove Keys om de kistjes te openen aan het eind van het scenario. Er is nu een kans dat de Tome of the Otherworldly Venoms erin zit.

*

Shaman

Elemental Shaman: The Prestige of the Amani

Effect: Sommige water en lucht elementals in Stormheim zijn nu friendly.

Hidden Appearance: wordt geunlocked door Lost Codex of the Amani,  dit is een drop van Underbelly rares.

*

*

Enhancement Shaman: Zandalar Champion

Effect: Er is nog niet bekend of deze appearance een hidden effect heeft.

Hidden Appearance: wordt unlocked door The Warmace of Shirvallah:

The Warmace of Shirvallah is een drop van de world bosses Flotsam en Levantus Sinds 7.2.5 dropt The Warmace of Shirvallah ook van Helya in de Trial of Valor op elke moeilijkheidsgraad. Spelers kunnen de raid per week op zowel LFR, Normal, Heroic en Mythic doorlopen met elk een kans op de drop

*

*

Restoration Shaman: Serpent's Coil

Effect: Dit wapen zorgt voor een water animatie als de speler stil staat.

Hidden Appearance: wordt unlocked door Coil of the Drowned Queen:

Coil of the Drowned Queen dropt van alle mobs en bosses in de dungeon instance Eye of Azshara

*

*

Warlock

Affliction Warlock: Fate's End

Effect: Er wordt beweerd dat de geesten van vijanden af en toe revived worden en doelloos rondzweven.

Hidden Appearance: wordt unlocked door Essence of the Executioner :

Als eerste is een Grimoire of the First Necrolyte nodig. Dit is een random drop van Erodar Supplicants in Faronaar in Azsuna. Alle Erodar in Argus kunnen dit item ook droppen. Dit is een betere plek om te farmen. Voor de quest The Grimoire of the First Necrolyte zal men 13 x Skull of the Executed moeten looten van “Powerfull Champions“. Deze “Powerfull Champions” zijn de rare humanoid elites die voor DANGER world quests gekilled dienen te worden. Deze zijn te herkennen aan het blauwe drakenicoon. LET OP: niet elke DANGER world quest zal een skull opleveren. Als 13 skulls zijn verzameld dienen deze te worden gebruikt bij de Executioner's Altar in Deadwind Pass om Sataiel te summonen. Sataiel dropt de Essence of the Executioner .

*

Demonology Warlock: Thal'kiel's Visage

Effect: Het wapen zal af en toe tegen de drager fluisteren.

Hidden Appearance: wordt geunlocked door Visage of the First Wakener:

Spelers dienen Eredar adds te killen in de Broken Shore of Argus en de volgende hoofde in volgorde te looten: Damaged Eredar Head Deformed Eredar Head Malformed Eredar Head Deficient Eredar Head Nearly Satisfactory Eredar Head Visage of the First Wakener Samen vormen deze hoofden het item Visage of the First Wakener Wij raden aan om deze hoofden in Argus te farmen aangezien bijna alle adds daar Eredar zijn.

*

*

Destruction Warlock: The Legionterror

Effect: Er is nog niet bekend of deze appearance een hidden effect heeft.

Hidden Appearance: wordt geunlocked door The Burning Jewel of Sargeras:

Vereist de Order hall upgrade Demonic Offering Er is nu een dagelijkse boss fight die gestart wordt door de Ritual of Doom uit te voeren met meerdere spelers. Deze spell staat in het spellboek bij General Spells LET OP: er zal altijd 1 speler direct doodgaan. Het is aan te raden soulstone te gebruiken. Deze boss kan The Burning Jewel of Sargeras droppen, een pet, transmog cloth en items die op de Broken Shore gebruikt kunnen worden.

*

Warrior

Arms Warrior: Arcanite Bladebreaker

Effect: Surrounded by Trolls. Deze instant ability zorgt ervoor dat Troll mobs voor 2 minuten lang gefeared worden.

Hidden Appearance: wordt geunlocked door The Arcanite Bladebreaker:

The Arcanite Bladebreaker is een reward voor de quest “Secrets of the Axes” Praat elke dag met Master Smith Helgar die naast de wapen forge staat waar het artifact wapen geupgrade wordt. Er is een dagelijkse spawn kans voor deze quest in de Warrior Order Hall door middel van een extra dialoog optie van de Master Smith Helgar. Ga naar Krasus Landing en daar zal Highlord Saurfang staan met wie de speler moet praten Ga terug naar Master Smith Helgar en versla Highlord Saurfang in de Circle of Glory Het is niet nodig om de Circle of Glory class hall upgrade te hebben Na het verslaan van Highlord Saurfang kan men de skin ophalen bij Master Smith Helgar

*

Fury Warrior: Dragonslayer's Edge

Effect: Gaze of the Val'kyr. Is een ability die ervoor zorgt dat de speler die verslagen wordt gerevived wordt. Echter de speler heeft nu 8 seconden de tijd om diens vijand te verslaan. Lukt dit dan zal de speler 50% van diens leven terug krijgen, zo niet dan sterft de speler alsnog. NPC's in Stormheim en Helya zullen commentaar leveren op de drager.

Read more: Wow Destruction Warlock Mage Tower, Destruction Warlock Artifact Challenge Guide!

Hidden Appearance: wordt geunlocked door The Dragonslayers:

Exalted reputatie met de Valarjar factie is vereist. Combineer de Haft of the God-King met de Skull of Shar'thos en Skull of Nithogg Haft of the God-King is een drop van God-King Skovold in de dungeon instance Halls of Valor Skull of Shar'thos dropt van de world boss Shar'thos. Skull of Nithogg dropt van de world boss Nithogg Vanaf 7.2.5 kan ook Odyn in de raid instance Trial of Valor op elke moeilijkheidsgraad deze items droppen. Spelers kunnen de raid per week op zowel LFR, Normal, Heroic als Mythic doorlopen elk met een kans op de drop

*

Protection Warrior: Last Breth of the Worldbreaker

Effect: Er is nog niet bekend of deze appearance een hidden effect heeft.

Hidden Appearance: wordt geunlocked door Burning Plate of the Worldbreaker :

Lees achter de Class hall upgrade NPC de grote stenen tablet genaamd: Saga of the Valarjar. Er is nu in Neltharion's Vault in Highmountain is een dagelijkse kans dat de Burning Plate of the Worldbreaker op een treasure stapel ligt. LET OP: dit is dus niet de dungeon! Run het volgende script om te zien of het event actief is welke de Burning Plate of the Worldbreaker dropt:

/run print(IsQuestFlaggedCompleted(44311))

False betekent dat het event niet actief is, True betekent dat de speler zijn appearance kan ophalen. Als het script True weergeeft zal het item op 1 van de goudhopen liggen in Neltharion's Vault

*

*

Leave a Comment